top of page
ACTIVITEITEN

EEN MOBIELE BREEKWERF, WAAR U MAAR WENST

Mobiel breken en zeven zonder grenzen

mobiele breekinstallaties

MOBIELE BREEKINSTALLATIE OP MAAT

Betonpuin of mengpuin breken? Daarvoor hoeft u zich niet altijd te begeven naar een van onze vaste breekwerven. Puin breken bij u ter plaatse kan voordeliger en praktischer zijn dan een verplaatsing naar een van onze vaste breekwerven en ook daar kunnen wij voor zorgen.

Bij wegeniswerken, in steengroeven of bij grootschalige projecten bijvoorbeeld waar puin onmiddellijk moet kunnen afgevoerd worden, is een mobiele breekinstallatie uw ideale uitweg.

Recom beschikt met een tiental mobiele breekinstallaties over de grootste mobiele breekcapaciteit in België! We bouwen elke aangekochte breekinstallatie eigenhandig om voor een maximum aan productiviteit en betrouwbaarheid, inclusief een watersproeisysteem om stofhinder te minimaliseren.

PUIN BREKEN SNEL EN TER PLAATSE

Puin breken kan meteen ter plaatse tijdens de op- of afbraakwerken. Zo kan het ook onmiddellijk hergebruikt worden als nieuwe fundering of efficiënter – en dus goedkoper – afgevoerd worden. 

Dankzij onze enorme mobiele breekcapaciteit – met machines van 30 tot 80 ton – halen wij voldoende breekcapaciteiten om probleemloos het tempo van grote op- of afbraakwerken te volgen. Onze mobiele breekwerven dikken het aantal Copro-gekeurde granulaten aan tot meer dan één miljoen tonnage betonpuin en mengpuin.

MEER WETEN OVER MOBIELE BREEKINSTALLATIES?
BEKIJK EVEN ONZE FAQ VOOR DE MEEST GESTELDE VRAGEN OF NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR ANDERE VRAGEN!

bottom of page