NL I FR

Recom is uw adres voor professionele recyclage en compostering

Recom is een recyclage- en composterings bedrijf dat sinds 2000 is uitgegroeid tot een gereputeerde speler in de recyclagewereld. Wij zijn niet enkel werkzaam in België: ook in het buitenland kunt u beroep doen op onze recyclage- en composteringsdiensten.

Onze recyclageparken zijn gelegen op vier verschillende locaties:

Een nieuw en volwaardig eindproduct

Recom zorgt er graag voor dat niets onbenut wordt gelaten binnen de bouwwereld. Wij voorzien de recyclage van elk afvalproduct, zodat dit omgezet kan worden in een nieuw en volwaardig eindproduct.

Zo zorgen we onder andere voor de recyclage van puin en beton en voor de compostering van groen- en houtafval. De eindproducten die hieruit voortkomen, kunnen op hun beurt opnieuw aangewend worden in diverse sectoren.

Storten van beton-, puin-, en houtafval

De breekwerven van Recom staan open voor derden voor het storten van beton-, puin-, en houtafval of voor het afhalen van onze verwerkte eindproducten.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in recyclage en compostering? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Tot snel!

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

Vraag uw offerte aan